Meist

Pikkade traditsioonidega lihatööstus

Linnamäe Lihatööstus AS kolm brändi: Linnamäe Lihatööstus, Liivimaa Lihaveis ja Lihapood.

Linnamäe Lihatööstus on pikkade traditsioonidega, tuntud kui suurim ja vanim ulukilihatoodete valmistaja Eestis. Alates 2020. aastast koondab Linnamäe Lihatööstus AS kolme brändi: Linnamäe Lihatööstus, Liivimaa Lihaveis ja Lihapood.

Meie lugu

Tooted, Turg, Partnerid, Arendused.

Linnamäe Lihatööstuse toodete märksõnadeks on kvaliteetsus, värskus ja eksklusiivsus. Toodete eelisteks on naturaalsus ja puhtus. Need on valmistatud kohalikust toorainest: Eesti päritolu sea- ja mahedast rohumaaveiselihast ning Eestimaa metsadest kütitud ulukitest. Linnamäe Lihatööstuse peamiseks prioriteediks on kvaliteet, milles järeleandmisi ei tehta – 2021. aastal omistati ettevõttele sertifikaat toiduohutuse juhtimise süsteemile, mis vastab standardile ISO 22000:2018. Linnamäe Lihatööstus on võtnud eesmärgiks edendada ulukiliha tarbimist Eestis, kuna siin tarbitakse ulukiliha elaniku kohta oluliselt vähem kui keskmiselt Euroopas.

Linnamäe Lihatööstus müüb oma toodangust 75% Eesti turul. Linnamäe Lihatööstuse tooteid on võimalik osta kõikidest suurematest kaubanduskeskustest. Lisaks tegeleb ettevõte aktiivselt ekspordiga. Peamisteks välisturgudeks on Soome, Rootsi ja Saksamaa.

 

 

 

Linnamäe Lihatööstuse koostööpartneriteks on suurem osa Eesti jahimeestest, kellelt ostetakse kokku 40% Eestis kütitud ulukitest; kõik jaemüügiketid ning paljud tuntud restoranid.

 

 

Loomset päritolu vere ja selle koostiskomponentide maksimaalne ärakasutamine väiketööstustes – loe lähemalt siit.

 
 
 

Sertifikaadid ja auhinnad

Pood